Et hyggelig julekort fra ei som VAR omtrent døv på den en øret ….

Kan du tenke deg en bedre julegave enn et julekort der vedkommende takker for at nå «hører hun som en tenåring».

Ikke nok med det, men flere helbredelser skjedde.

Høsten 2010 er det ei godt voksen dame som kontakter et ektepar i Vineyard fordi det gikk rykter om at folk ble helbredet. De gjorde en avtale og hadde samtalen der vi har kontorlokaler. Hun ønsket ingen forbønn for de fysiske plagene, men hun ville gjerne ha samtale og forbønn for andre ting.

Det er når de er ferdig og hun har gått ut av rommet at jeg (sitter på mitt eget kontor) kjenner en varme over øret og tenker «det var merkelig». Lurer på om den damen har problemer med hørselen. Jeg går ut av kontoret og spør forbederne om hun hadde problemer med hørselen. «Vent litt, så skal jeg sjekke med henne» sier forbederen og løper ut etter henne. Jo, det stemte. Hun hadde faktisk høreapparat på begge ørene.

Jeg spør henne om jeg får lov til å be, noe jeg gjør – en kort bønn – og vi tester det ut. Hun føler det bedre, men ville ikke si noe sikkert før hun kom hjem og fikk testet det ut på TV`n.

Ukene går, og så får vi en telefon fra henne og hun forteller at hørselen var bra.

Hun ville gjerne komme igjen og ta imot mer forbønn. Hun kommer på en av våre gudstjenester – og ting skjer  ….

Ja, du kan jo selv høre hva hun skriver i julekortet:

«Måtte bare sende noen ord og uttrykke min varmeste takk for god hjelp. Hadde sjølvsagt ikke forventa å få bedre hørsel da jeg oppsøkte dere i Oslo. Etter forbønn får jeg med meg det meste av engelsk på TV og kan følge med i samtale når mange sitter sammen. Tror jeg hører som da jeg var tenåring. Flott! Ellers er også det meste av det dere bad for på møtet bedre. Det vil si vrist, knær, hjerte osv….»

Posted on 21. mai 2011, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: