Kan gaven til å helbrede overføres?

Jeg gir her ingen bibelsk undervisning om helbredelsesgaven kan overføres til andre eller ikke, men jeg legger heller frem en kvinnes erfaringer etter at jeg ba for henne. Så kan du bedømme selv. Rapporten ser du nedenfor.

I 2008 var jeg i en menighet som heter Bethel Church, og som ligger i Nord California , i byen Redding. Under et av møtene setter jeg meg ut i kafeen, der jeg kommer i prat med en kvinne og en mann fra Sør California. Hun forteller om sine smerter i ryggen pga scoliose (skjevhet) etter et par bilulykker som hun hadde vært utsatt for. Jeg forteller om mine erfaringer der Gud har helbredet folk for ryggplager. Jeg får be for henne og mirakelet skjer. Det oppleves som en eksplosjon av Guds «nærvær», glede og jubel i det hun merker at helbredelsen inntreffer. Sikkert noe med at hun er afro-amerikaner kanskje ? 🙂

Her er veggmeldingen som hun skriver på facebook: (Jeg har selv oversatt det til norsk)

Etter 2 bilulykker så hadde både min ryggrad og bekken blitt skjev, slik at mitt høyre bein hadde blitt litt over 3 cm  kortere enn det andre. Det forårsaket smerter på venstre side og i ryggen. I går over en kopp kaffe så ba min bror fra Norge for meg, løftet opp beina, og mitt høyre bein vokste ut, ble helt likt som det venstre!! Ingen halting, ingen smerter! Jeg lærer fremdeles å gå med mine nye bein. Det er helt utrolig!

Kameraten hennes kommer så med denne kommentaren:

Jeg vet! Jeg var der. Wow, det var noe av det sprøeste jeg noen gang har sett, og du har ikke fortalt dem alt som har skjedd etter dette.

Så skriver hun en melding med denne rapporten til meg: (hun hadde aldri tidligere erfart å be for noen til helbredelse)

”Jeg kom hjem og ba for ei jentes tå, hun ble helbredet, så gikk jeg til kirken og ba for en fot og den vokste ut rett foran mine øyne! Jeg ringte ei annen venninne og det viste seg at hun var syk, influensa. Jeg vitnet om det jeg hadde opplevd og Den Hellige Ånd kom over henne, hun ropte og jeg ba og hun var helbredet. Hun ringte hennes søster som hadde ryggplager og hun ble helbredet. Da hun ble helbredet profeterte hun i Den hellige Ånd. Så hun har gitt det videre. Så var det ei i kirken (som bare er 16 år) hun som hadde fått sin tå helbredet, hun hadde en venn som hadde kjeveproblemer pga av tennene. Hun husket at jeg fortalte om å gi det videre, så hun legger hendene på kjeven hans og ber og han blir helbredet. Jeg ber for ei i kirken som hadde en kul under arm hulen og som forårsaket smerte. Jeg la hendene på henne og ba, hun kjente at smertene slapp og hun kjente at klumpen krympet og forsvant. Jeg ba for ei som hadde en blodsykdom (menstruasjonen kan pågå så lenge at hun trenger av og til blodtransfusjoner, ellers kan hun dø) Menstruasjonen hadde pågått i nesten 2 uker og jeg ba for henne og det stoppet. Ei som hadde en rotator cuff utglidning i skulderen i hele to år, hun kjente smertene forlot henne, og hun sa at kulen i skulderen var fortsatt der, så jeg ba igjen. Hun kjente den begynte å krympe, jeg ba litt til. Hun kunne ikke fatte at den ble borte. Hun løftet armen og roterte den i et uttrykk av vantro resten av dagen. Jeg har snakket med de fleste av de personene i etterkant og ingen av plagene har returnert. Jeg ba for min tantes bein som var skadet med infeksjon pga diabetes. Hun hadde problemer med å gå etter 3 hjerneslag. Jeg ba for henne og hun tok av seg sokkene og begynte å springe rundt i huset og priste Gud. Noen av disse personene har rededikert sine liv etter at de ble helbredet”

Tips for bibellesing: Matt 10:1, Mark 16:17,  Apostlenes gjerninger 1:8

Posted on 25. mai 2011, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: