«Øret mitt er åpnet»

Lørdag 24 sept hadde vi HOTS team på Grønland torg. Det er ikke til å legge skjul på at det var liten respons i starten, men så etter en liten pep talk og ekstra bønn dannet det seg nærmest kø av folk som ville bli bedt for.

Og det skjedde sterke ting. En som ble bedt for skriver; «Øret mitt ble åpnet» og «Beinet mitt ble bedre. De som ba for han forteller at han merket at det var noe som «poppet» inn i øret da de ba. De testet hørselen og personen kunne høre bedre.

Ei dame som skriver; «Neck, back, PMS, feet, fibroid. I AM HEALED!

Et ektepar fra Belgia som ble bedt for forteller at mannens venstre beinet vokste ut, ryggsmertene forsvant og smertene i høyre arm ble borte. Kona opplevde at høyre bein vokste ut, smerter i rygg og hofte ble mye bedre.

Flere ble helbredet i både rygg, knær og bein, mens andre ikke kunne bekrefte der og da om noe hadde skjedd, bl.a 2 personer med diabetes.

Posted on 28. september 2011, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

  1. Fantastisk det dere gjør Aslak! Det er så mange som trenger deres frimodighet og nske om å hjelpe. Og Gud, han er med dere, og fryder seg over det han får se.
    Vi skal ha forventninger til Gud og stole på at han vil berøre mennesker. Og ikke glem at de ikke bare har blitt helbredet, men de har også fått ett møte med Guds kjærlighet. Ett korn er sådd.

    Herren velsigne HOTS og Vineyard!

    Iris

  2. Elsker det dere gjør! Gleder meg til å være sammen med dere om ikke lenge!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: