Hvorfor bloggen?

Velkommen til min blogg. Jeg har opprettet denne bloggen fordi jeg (vi) erfarer såpass mange helbredelser i Oslo og andre steder, at jeg gjerne ville dele dette med deg.

Jeg er ingen ekspert og er absolutt underveis, men mitt ønske er å informere og inspirere deg bl.a gjennom konkrete og personlige historier, samt gi noen refleksjoner rundt temaet «helbredelse». Jeg legger også ut videosnutter av folk som har blitt eller blir helbredet. (med selvsagt tillatelse fra de som mottar helbredelse)

Litt om meg; Jeg er utdannet sykepleier og har jobbet i mange år i helsevesenet. Jeg startet opp en menighet i Larvik i 1996 – jobbet der i 3 år som pastor. I 1999 reiste jeg tilbake til Oslo og begynte å jobbe som sykepleier i 50% stilling, samtidig som jeg jobbet som pastor i Oslo Vineyard i 50%. I 2008 gikk jeg over i 100 % stilling som pastor i OV.

Min innstilling er at jeg kan fungere naturlig i det overnaturlige, jeg har ikke varme hender, men har en sterk tro på at det er Jesus Kristus som gjør det, fordi han lever i dag. Vi kan erfare Hans berøring ved Den Hellig Ånd. Derfor, når helbredelser skjer så er det ikke jeg, men Gud som må få kreditten.

 1. Hej Aslak!
  Jag var med Patirk Hedén till Oslo Vineyard när ni hade en helande konferens med Mark Marx.
  Mitt vänstra ben växte då ut ca 2 cm 🙂 Jag checkar mellan varven och benen är fortfarande lika långa. Det är inspirerande att gå in på din blog och läsa om och se helanden som sker. Hör gärna av dig, jag skulle vilja komma i mer kontakt med människor i OV eftersom jag upplever att Gud har lagt Oslo på mitt hjärta.

 2. Hei Aslak.
  Takk for fin blogg! Spennende å titte innom Aslan`s blogg i ny og ne!

 3. Hei Aslak !
  Leste innlegget i korset seier, fantastisk jobb du gjør.
  Jeg har slitt med brokk lignende smerter i 7 år ut og inn på alle undersøkelser til ingen nytte.
  Fint at dette kan det bli slutt på , be for meg .
  Er troende og jeg vet at vår far gir oss det vi ber om.
  På forhånd takk
  Super takk for din helbredende bønn.
  Morten

 4. Guds fred! Jeg forstår ikke hvordan ta imot Guds kjærlighet. JESUS KOMMER IGJEN og jeg kjenner DHÅ i mitt hjerte når jeg sjeldent kan bruke iPaden og høre Leelands undervisning, som lesker meg i smerten ( fordi jeg er forfulgt og må bruke pseudonym) Jeg begynner så vidt å forstå at vantro er synd og at det kanskje er derfor jeg ikke får den utfrielse og kraft til omvendelse jeg trenger. Jeg forstår liksom ikke at Gud elsker meg. sitter mellom barken og veden mellom min mann som jeg ikke greier å leve med, og sosialt system. Lever på flukt fordi jeg ikke har funnet et senter jeg tør å fortelle min historie til. Trenger kunnskapsord til hvordan jeg kan få utfrielse. TAKK Jesus for de undre du gjør i dag. Må jeg også få være med å løse fanger uti frihet før Du kommer igjen

 5. Jeg skjønner dette er feil sted, for dette er om helbredelser. Men jeg er i livsfare og da er det dette med å forstå Guds kjærlighet jeg strever med. Helbredelse i hjertet. Jeg,hadde tre fantastiske undre som skjedde nylig med min måte å se Gud på. Jeg kunne kjenne en pappatrygghet som jeg har savnet hos Gud, og som om hjertet mitt ble trykket på plass.

  Og fordi jeg var alene ropte jeg på Gud,og plutselig sto 16 stykker rundt meg og hjalp meg med å finne billig overnatting. Da kom det noen og ofret meg gratis, og til og med fremmede folk kom og ga meg mat og penger. Men jeg har fått nyheter i dag som skremmer meg voldsomt, så nå har jeg klump i magen igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: