Rom for Helbredelse

«Rom for Helbredelse» (RfH) skjer innendørs og er ment å skulle være et rekreativt og helbredende sted. Folk skal Donna Linn2kjenne seg oppmuntret og møtt etter å ha vært der. Våre kjerneverdier er kjærlighet og respekt, fred og glede, Guds nærvær og helbredelse.

Vi holder det åpent i 2 timer og du kan komme og gå som du vil, innenfor angitt tidsrom. (Jfr tid og sted nedenfor) Og motta forbønn for sykdom og plager.  Tilbudet er gratis og vi stiller heller ingen betingelser.

Vi har personer som har erfaring i å be for andre mennesker. Du vil møte en person ved inngangen som hilser deg velkommen og som tar seg av registreringen. (Man må fylle ut et ark som stiller noen enkle spørsmål) Deretter kan man sette seg inn (om man vil) i vår kafe hvor det bl.a er et par personer som maler, en eller to som spiller litt rolig musikk evt en CD. Mens du venter, så kan du slappe av med en kopp kaffe/kjeks og bare nyte atmosfæren. Under forbønnshandlingen er det opp til deg hvor mye du vil dele av din historie. Vi har taushetsplikt.

Videoen under vil gi deg et lite innblikk i hvordan det vil være å komme dit:

Vi startet opp januar 2012 med RfH, men en del av oss har flere års erfaring i å be for folk bl.a ute på byen i Oslo (omtrent hver lørdag i uteværssessongen) Veldig mange opplever smerter og stivhet som forsvinner. Folk med nedsatt beveglighet i f.eks nakke, armer, knær, rygg merker forandring og begynner å løfte opp armene, bøyer knærne eller ryggen … Ellers er det folk som forteller at de er blitt bra eller bedre for idrettsskader, astma og andre luftveisplager, diabetes (type 1), nedsatt hørsel, nedsatt syn m.m.

Vi gjør dette for å vise Guds omsorg og kjærlighet på en veldig konkret måte. Vi lover aldri helbredelse. Vi er ikke «behandlere», men kun noen som tror på bønn og som vil være tilgjengelig for Gud til å bruke oss. Vi gjør dette frivillig og ikke som fagpersoner. Avgjørelser i fht medisiner og videre medisinsk behandling må alltid tas i samråd med legen. Uansett utfall hos oss, så tror vi på, som det står i 1 Korinterne 13 at «størst av alt er kjærligheten».

Tid og sted 2018:

* Vineyards lokaler torsdag 14 juni, 30 august, 27 sept, 18 okt, 29 nov og 13 des kl.19-2100  (Rolf Wickstrømsvei 15B, i Nydalen)

Det er ikke nødvendig å gjøre avtale. Du bare møter opp. (Det kan være smart å sjekke denne siden en gang til, like før du kommer mtp endringer/justeringer i fht tidspunkt.

Pris: Vi tar ingen betaling for dette. Vi gjør det frivilig og tror at «for intet har vi fått det for intet skal vi gi det»

Kontaktperson: aslak@vineyard.no

Velkommen!

 1. Hei Aslak. Dette er veldig bra. Det er mye fysiske sykdommer. Min erfaring er at man kan ikke skille disse tingene med sjelelige ting og fysisk sykdom alltid. Men Gud kan jo helbrede på et sjelelig plan selvom man ber for noe annet.

  Og jeg forstår at du vil skille mellom sjelesorgsamtale og forbønn

  Skulle gjerne vært med og hjulpet dere- hvis jeg vet at jeg skal være her i Oslo
  Kunne det vært interessant?

  så får vi se hvordan ledelsen blir

  Be Blessed

  • Hei Anne Lene
   Vi er ganske klar over at fysiske plager og sykdommer kan bunne i psykiske, sosiale, mentale, åndelige ting og at vi ikke uten videre kan skille dette fra hverandre. Det kan være jeg kommer til å uttrykke dette litt mer presist og nyansert etter hvert. Men vi understreker dette nå fordi vi ikke skal ende opp som et sjelsorgsteam som tar lange og flere samtaler. Det er bare ikke intensjonen med dette konseptet. Heldigvis er det andre vi kan spille på lag med og anbefale, dersom det skulle vise seg at noen trenger lengre oppfølging prossess enn det vi kan tilby.
   Men når det er sagt så har de fleste av oss som ber, erfaring med både indre helbredelse (frigjøring), sjelesorgsamtaler og til dels utfrielser – men vi legger ikke opp til at dette skal være forutsetningen for forbederne. Vi ser heller ikke bort i fra at utfrielse og samtaler blir aktuelt i denne settingen ….

   Du tilbyr hjelp, og det er jo hyggelig, men jeg er faktisk litt usikker på hvem du er. Beklager det, kanskje jeg burde visst det, men jeg tar deg ikke på navnet.
   Ellers belager vi oss først på å bygge opp et team med folk fra Vineyard og som jeg kjenner godt.

   Takk skal du ha 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: