Min tro

Mitt navn er Aslak Rønneseth. Jeg bor i Oslo og tror på Guds kjærlighet og kraft her på jord. Men ikke bare det, jeg tror Gud er en omsorgsfull Gud som vil ha en personlig relasjon med oss. Han kaller seg selv for Far – og meg som Hans barn. Det kjennes ganske trygt og godt og gir meg en glede og frihet i livet. Jesus sa; «har dere sett meg, har dere også sett min Far». Den som kjenner Sønnen, kjenner også Faderen. Når jeg ser Jesu sitt liv, så ser jeg en som gikk rundt og gjorde godt. Han helbredet dem som var syke og plaget, Han trøstet dem som sørget, Han gav mat til de sultne, Han var sint på hykleri og harde hjerter. Han viste oss Faderens hjertelag for oss mennesker.

Men sterkest av alt er at Han døde for meg – Han tok på seg en dødsstraff for å frigi  meg fra skyld. På den måten koblet Han meg til Gud – Gud som Hellig og meg som syndfri gjennom Jesus. Kjærlighet flyter kraftig gjennom en slik relasjon!

Jeg føler meg priviligert og glad over å kjenne Jesus personlig. Han er ikke død, men Han oppstod og lever i dag! Jeg kan erfare Han ved Den Hellige Ånd.

Du kan også lære mer om Jesus – ved å bli med på det vi kaller for Alpha kurs. Gå inn på http://www.alphavineyard.wordpress.com for å få vite mer om kurset / samlingene.

  1. Hei Aslak Takk for at du deler dine opplevelser med Gud, viktig arbeid du gjør ute blant menneskene. Gud gjør under i tro, Gud virker i dag, for Kraften ligger i Guds ord. Kan du be for min datter som har plagdes med en skulder i lang tid har prøvd det meste av fysoterapauter, men ikke blitt bedre hun er 17 år og heter Maria, Har tro på bønn Takk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: