Nesten blind – nå bedre!

Lørdag 14 mai 2011 var HOTS teamet igjen ute på Egertorget og ba for mennesker. Vi ba for over 40 personer i løpet av snaue 2 timer. Av dem trengte 28 personer en eller annen form for fysisk helbredelse. Så langt vi registrerte (skriftelig) så ble 26 personer helt friske (dvs hovedsakelig at smerter i kroppen forsvant der og da – men av ulike årsaker kan vi ikke helt forsikre oss om at smertene ikke vender tilbake hos enkelte senere), mens 2 personer ble bedre. Flere rødsruss ønsket forbønn. En ønsket forbønn for «bakrus» og det slapp taket. En annen for svimmelhet som også slapp. Fire av dem for sår hals / forkjølelse pga mye roping og lite søvn vil jeg tro 🙂 Tre av dem ble momentant bra. Det bare slapp. Ei beskrev det som å få en lindrende pastill ned i halsen 🙂

Den andre personen som ikke ble 100 % frisk var ei dame som var nesten helt blind på høyre øye. Det var et par andre i teamet som ba for henne og de ba 4-5 ganger og hver gang merket hun bedring. «Det er tydelig at dette fungerer» sa hun. Hun vil ta kontakt med oss for å informere hvordan det går videre.

Ellers var det mange med ryggproblemer, kneproblemer, skulder og nakkeproblemer som ble helbredet. En med kink i nakken ble helt smertefri, og bekreftet dette ca 45 min seinere da han passerte oss igjen. Han takket for helbredelsen 🙂

En ung gutt som ble bra i ryggen, mente at det kanskje bare var placeboeffekt.

Spørsmålet er om det vi er erfarer kun er PLACEBO! Hva tror du? Jeg tenker å skrive litt rundt dette med placebo og kristen tro / praksis under «Mine refleksjoner» som du finner i «Kategorier»

Posted on 21. mai 2011, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

 1. Hei Aslak 🙂

  Dette er jo helt fantastisk.

  Det jeg tror mange ønsker å få svar på er hvordan kan dere konkludere med at 26 av 28 ble helt friske ?

  Den lindrende kraften kan jo fjerne smerten der og da,men etter en stund kommer den tilbake.

  Jeg har snakket med noen som har gjort en undersøkelse med de som såkalt ble helbredet der og da. Det de fant ut var at i nesten alle tilfellene var situasjonen uendret noe tid etter forbønnen. De hadde ikke blitt frisk allikevel.

  Det som jeg synes er veldig interessant er å få tak i røntgenbilder og legeutalelser en tid i etterkant.

  Har du/dere slike bevis?

  Mvh
  Harald Lund.

  • Hei Harald

   Takk for konstruktivt innspill… Det er som du sier at noen merker at smertene slipper taket der og da, men som opplever at de kommer tilbake senere.
   Jeg skal ikke spekulere i hvorfor det skjer i denne kommentaren …. men kan sikkert være flere årsaker til det.

   Det kan være at jeg bør nyansere uttalelsene mine / påstandene (om de 26 personene) og få med det forbeholdet om evt at smertene kan komme tilbake…
   Ikke noe mer jeg ønsker enn å være sannferdig, men når ting skjer vil jeg også være frimodig å si det rett ut slik vi opplever det … selv om jeg vet det er mange skeptikere der ute.
   Det jeg gjorde var å ta utgangspunkt i det som ble skrevet ned (enten av oss forbedere eller vedkommende selv)

   Vi får noen tilbakemeldinger (folk vi har kontaktet i etterkant) som vi har bedt for og erfaringen viser heller at helbredelsen holder. Senest i går fikk jeg en mail fra en gutt som fortsatt var bra …

   Når du spør om dokumentasjon, så vil vi jobbe med å få til noe slikt. Jeg har snakket litt om dette, bla med våre leger i Oslo Vineyard.

   Han som kom tilbake til oss forrige lørdag, der legen hadde kuttet ut diabetesmedisinene (bl.a insulin inj.), ville rett og slett ikke at vi skulle ha hans dokumentasjon, heller ikke ville han oppgi sin mail eller tlf nr. Det må vi bare respektere.

   Når det gjelder bein som vokser ut, så går det sikkert an å få noe i etterkant fra en fysisoterapeut, eller kiropraktor som har målene av beinlengden før vi ba. De kan ta nye mål og sammenligne.

   Men takk Harald … jeg tar det med meg videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: