Helbredet 20 minutter etter forbønn ……….. på veien hjem!

Jeg kommer i prat med en ung pakistansk gutt som står og betrakter oss mens vi ber for folk på Grønland Torg. Han forteller meg at det er faren vi ber for. Deretter forteller han en interessant historie om kameraten som noen  uker tidligere ikke kunne drive med idrett pga av en skade i beinet. Men nå var han med!

Hva hadde skjedd?

Kameraten blir med på trening og spiller. Det kommer helt overaskende på dem alle. Det var noe han faktisk ikke kunne gjøre, så de spør hva som hadde skjedd? Han forteller da at det var noen som delte ut løpesedler og ba for folk på Grønland torg – og at han selv hadde blitt bedt for og momentant helbredet ca 20 minutter etter at han hadde vært der.

Så ….. Nå var denne unge pakistanske gutten sammen med faren sin og faren mottar forbønn. Når Gud kunne helbrede kameraten, så kunne Han også helbrede faren.

Vi står noen meter unna forbønnstanden og holder oss litt i bakgrunnen mens vi prater. Men vi følger også med på hva som skjer med faren. Og det er tydelig at noe skjer – for han smiler og gestikulerer en bedring.

Etter at han hadde mottatt forbønn så spør vi faren – og faren forteller at han er bra i knærne.

Flere uker senere kommer han tilbake og jeg griper sjansen til å spørre hvordan det går med faren – og da svarer han; jo, familien hadde vært en tur i Pakistan – og faren er nå helt smertefri i knærne. 🙂

Posted on 20. juni 2011, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: