Som i himmelen, så også på jorden!

Jesus lærer disiplene sine å be; «Komme ditt Rike, skje din vilje, som i himmelen, så og på jorden«?

Himmelen er mer enn bare fravær av ondskap, sykdom og plager. Himmelen er 100% gjennomsyret av godhet, kjærlighet, fred, glede, respekt, heder, nærhet, beundring ….

Konferansen som vi skal ha i Oslo Vineyard 7-9 mars med Alan Scott, kommer til å inspirere oss til  se ting fra et himmelsk perspektiv. Den kommer til å inspirere oss til å bygge en kultur som er påvirket / gjennomsyret av den kulturen som finnes i himmelen…

Erfarer vi bønnen Jesus lærte oss? Eller er den blitt bare en frase? Ser vi en kultur hvor disse «himmelske attributtene» råder? Elsker vi hverandre slik, at mennesker får øye på Guds godhet? Hedrer vi hverandre? Opplever vi glede og fred som Guds rike består av? Erfarer mennesker at de blir friske fra sykdommer og plager? Erfarer mennesker indre helbredelse og gjenopprettelse i brutte relasjoner? Erfarer mennesker økonomiske undre?

Guds design for menigheten er mye mer enn det vi til nå har erfart!

KOM OG LA DEG BLI INSPIRERT DENNE HELGEN.

Vodpod-videoer er ikke lenger tilgjengelig.

Alan Scott forteller i videosnutten om hva Gud gjør i Coloraine, Nord Irland. Arr som forsvinner, metall i kroppen som løser seg opp … ja du hørte riktig! Sprøtt? Sjekk videoen og hør mer! Det som er spennende med Alan, er at han ikke bare er en fantastisk person og forkynner, men han fungerer også veldig sterkt i å formidle og forløse helbredelse blant folk i salen uten at de blir bedt for …. men kun fordi Guds rike er nær. Da kan det holde med å tale ut ord til helbredelse! Han kommer til Oslo Vineyard 7-9 Mars. Åpen ledersamling torsdag 7 mars og åpen konferanse fredag og lørdag.

Meld deg på https://www.deltager.no/alanscott2013 eller trykk her.

som-i-himmelen

Posted on 4. februar 2012, in Kurs og samlinger, You tube video. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: