Ber for aller første gang!

Dette er så spennende! Pascal tok imot Jesus for 1 år siden. Men, det er først de siste ukene at jeg er blitt kjent med han, etter at en av hans kamerater ble helbredet like utenfor der hvor jeg bor (se video av Eleo som ble helbredet i foten og som slapp å gå med krykker)

Pascal blir med meg ut på byen, og i løpet av 2 timer møter vi på mange mennesker som ønsker forbønn. Det er første gang Pascal er med på noe slikt. Av alle vi ber for, er det kun en person som sier at det ikke skjer noen endring. Ellers blir alle helbredet.

Ei som gikk med krykker blir helbredet, en med et 3 dager gammelt brudd i håndleddet blir helbredet, 2 personer med magesmerter blir helbredet samtidig, 2 med ryggplager blir helbredet, 3 med kneplager blir helbredet, en med deformert finger mener han blir bedre, en venn (buddist) av Pascal, som vi møter på, blir veldig interessert i å treffe oss seinere for å prate mer om Gud og høre flere historier om Jesus som helbreder (bor like ved der jeg bor)

Det som er så fasienerende og spennende, er at Pascal fortsetter å praktisere dette…. Han drar på nattevakt, natten etter og opplever at en person segner om i ryggsmerte. Han får en ryggprolaps (noe som var kjent fra før) De får stablet han opp i en stol etter hvert. De vurderer å ringe ambulansen, men drøyer det litt. Så prater Pascal litt med han og foreller han om det som skjedde på gata tidligere på dagen, og det ender med at Pascal ber for han.

And Guess what? Personen blir fullstendig smertefri. Han skjønner ingenting og spør flere ganger, hvordan Pascal klarte det. «JESUS» forteller Pascal. Det er Jesus som helbreder deg!

I videosnutten nedenfor, får dere se et lite glimt av det som skjer lørdag formiddag denne helgen. (Hele videoen med alle helbredelsene legges ut snart)

Posted on 4. oktober 2015, in Historier om bl.a helbredelser, You tube video. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: