Flere og flere ønsker forbønn … Jesus og vi stiller opp :)

Kommer snart ut med en ny video der mennesker blir berørt ute på gata.

I går er jeg i Oslo sentrum,  i 6,5 timer, og samtaler og ber med folk. Selv om jeg er sliten, sulten og har vondt i korsryggen den siste timen, så opplever vi at Gud helbreder 🙂

Flere ganger opplever vi at dem som ikke har noen spesielle ting å bli bedt for, ønsker oss bare lykke til og takker for at vi hjelper mennesker på denne måten. Det synes jeg er så oppmuntrende at folk er positive til forbønn og helbredelse. Fåtallet vi møter på opplever det som sært ….. SÅÅÅ, hvorfor gjør ikke flere etterfølgere av Jesus dette?? …. det har jeg lyst å skrive mer om, men seinere en gang… men det er vell en kombinasjon av mangel på forståelse av hva som er gitt oss i Jesus og en frykt for å dumme seg ut, bevege seg ut av en komfortsone.

I går var det bl.a en en eldre tigger fra Moldova som går med en krykke pga et vondt kne. Han hopper, går, danser, tramper beinet ned i brosteinen etter forbønnen …jeg gir han en god klem og vi avslutter det hele med å spandere mat og drikke på flere av dem (inkl oss selv)

I dag, etter gudstjenesten ber Gunhild og jeg for en pakistansk famile, etter avtale. Vi ber for flere ting og de merker bedring på noen av tingene, mens andre ting må vi bare avvente og se hvordan går. Vi får en lang og hyggelig prat om Jesus, om tro, om helbredelse og de inviterer meg hjem til dem igjen neste søndag. Da skal jeg skype med moren til mannen i huset. Hun bor i Pakistan og er syk.

I morgen er jeg invitert hjem til en annen familie som også trenger en berøring og helbredelse. Før dette besøket skal vi også be for en annen person ved Nationalteateret.

Det er ofte slik i Guds rike, når en ball (stein) begynner å rulle, så ruller flere med. Det er så utrolig spennende å være med på. Det at lille jeg kan være med min himmelske Pappa på jobb 🙂 … og stadig mer se ting fra Hans perspektiv. Fra det himmelske. Det kan oppleves som å fly og se ned på bakken. Bygninger, biler, mennesker ser ut som små maur. Det er vell i bunn og grunn det tro dreier seg om når man står ovenfor utfordringer… Ikke være ved fotskammelen, men ved Tronen hos Far.

Posted on 18. oktober 2015, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: