Hjelp til flytting og overrasket av Gud

Det er fantastisk å hjelpe til med flytting og samtidig oppleve at Gud griper inn i menneskers liv! Det var det som skjedde i dag. Les om hva som skjedde;

Vi er 4 personer fra Vineyard som hjelper et ektepar, hun gravid i 7 måned og han med en nylig brukken hånd. (operert og er gipset) Så de trenger virkelig hjelp. De har også hjelp fra ei venninne. (som tidligere har jobbet på stortinget) Hun har ryggplager. Det er jo slik at samtaler jeg har, ofte og naturlig kommer inn på Jesus, og ikke minst også spørsmål om jeg kan be for folk. Også denne gangen. Først ber vi for kvinnen i huset og for barnet som er på vei. Velsigner dem. Jeg ber for hånden hans. Smertene forsvinner og han beveger fingrene normalt. Så ber vi for venninnen litt seinere på kvelden. Hun er ikke vant med dette. Har nok aldri vært bort i det med forbønn og håndspåleggelse. (min antagelse) Det viser seg at den ene foten er kortere enn den andre. Jeg ber om at den skal vokse ut og det gjør den. Når hun reiser seg opp og kjenner etter, tar hun seg for munnen, måper, og øynene står ut. Hun tror det ikke, men det er jo sant. Hun finner ikke ord. Det er skummelt. Hun blir skjelven. Hun regnet nok ikke med at det skulle skje så raskt og så effektivt. Hun fikk noe å tenke på.

Litt seinere slår kona i huset på kristen musikk på TV`n. Lovsang, og gjett hvem som lytter og er interessert i det. Hun som fikk en berøring av Gud, kanskje for aller første gang, hva vet jeg? Kanskje har hun opplevd det tidligere, bare på andre måter. Herlig, når pakistanere setter på kristen lovsang på TV. Elsker det.

Gøy å hjelpe andre, deilig å spise god mat med andre og en skikkelig bonus når Guds rike bryter inn og velsigner med sin gjenopprettende kjærlighet i Jesus

Posted on 23. mai 2016, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: