Overrasket med kunnskapsord på Elkjøp!

Jeg er på Elkjøp. Plutselig får jeg en stikkende smerte i venstre brystregion i det jeg går forbi et eldre pakistansk ektepar. Jeg passerer dem. Jeg ber om at det skal slippe taket. Så kommer jeg til å tenke på at det kanskje er et kunnskapsord fra Gud, så jeg går tilbake. Smertene hadde sluppet. Mannen er ikke der, men jeg spør kona om en av dem har smerter i hjerteregionen. Stikkende smerter. Det kan være angina sier jeg. Hun svarer ja. (det viser se at det er henne som har angina…. ) Jeg forklarer hvem jeg er og at jeg erfarer mange som blir friske når jeg ber for dem. Hun spør etter telefon nummeret mitt, så hun kan kontakte meg. Jeg sier at jeg kan be for henne her og nå. Men hun virker ikke helt trygg på det…. likevel ender det opp med at jeg får, uten å berøre henne, uttale utover henne at blodårene i hjerte skal bli friske og åpne seg, at hun skal bi fullstendig frisk og aldri mer ha Angina i Jesu Navn. Hun får visitt kortet mitt og lover å ta kontakt 🙂
Når jeg er ferdig med det hele, kommer mannen tilbake.
Jeg ble faktisk overrasket av Gud i dag, for jeg var ikke forberedt på å betjene noen på Elkjøp i det hele tatt, hverken med kunnskapsord eller forbønn … men kuult når det skjer!

Posted on 30. august 2016, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: