Tre personer blir helbredet, mens jeg venter på at kjøttet skal bli ferdig grillet!

Jeg hadde en veldig spennende og inspirerende opplevelse som skjer mens en kamerat og jeg holder på å grille i parken like ved der jeg bor. For, like ved, så sitter det en iransk familie, og det viser seg at ei av damene var blitt helbredet i forrige uke…. eller dvs kanskje ikke…..

IMG_0477

Det hun forteller meg i dag er at hun var 100% fin i 24 timer i knærne. Så kommer smertene tilbake.

Mens grillkjøttet ligger og godgjør seg på grillen (heldigvis er det en som ser til den) så får jeg be for henne … igjen. Alle smertene forsvinner. Hun går uten å halte og trenger ikke lenger å bruke stokk. Alt av smerter er borte. De andre er forskrekket. Så ber jeg for ei av de andre damene. Hun blir helbredet i begge knærne for smerter. Hun hadde kunstig kne i det ene beinet og ventet på operasjon i det andre. Jeg ber for begge knærna og smertene forsvinner. Hun går helt normalt. Deretter blir hun helbredet i begge leggene/hælene/anklene.  Hun trodde det var en nerveskade som gjorde at hun både hadde smerter og ikke kunne bevege foten i noe særlig grad oppover. Hun blir både smertefri og hun begynner å bevege foten. Datteren blir så sjokkert at hun sier noe slikt som: «Jeg har ikke trodd på slikt, men nå ser jeg det. Jeg er ateist. Jeg vet ikke hva jeg skal tro». Jeg foreslår Jesus for henne 🙂

Hun selv sliter med ryggen (antageligvis fra en prolaps sier hun), og jeg får be for henne og hun blir 100 % bra. Hun omfavner meg i takknemlighet mens jeg filmer. Så, begynner de å fortelle om en bror i Tyskland som ber mye og som går i kirken. De har gått over fra Islam til kristen tro. Jeg sier at vi kan ringe han, og det gjør vi. Jeg får be for han, hun som er ateist tolker og ber med meg. Han blir dessverre ikke bedre der og da. Men, det er ikke sikkert det blir siste gang jeg ber for han.

Jeg oppmuntrer dem til å tro og ta imot Jesus, men de var ikke klare. Dvs hun første som ble helbredet i knærna, hun har sett Jesus i drømmer og hun ber til Jesus. Sist jeg pratet med henne, så oppmuntret jeg henne til å ikke be til Maria, kun Jesus.

I dag forklarer jeg henne om Jesu død og oppstandelse, om omvendelse, om dåp og det å bli fylt med DHÅ. Hun er ikke langt unna å ta imot det hele. Alt sammen er på film. Så fantastisk å få slike øyeblikk foreviget på film. I alt 20 minutter film. Så, om ikke det var nok med alle disse helbredelsene, så var det også et lite mirakel at kjøttet ikke ble brent!

Posted on 9. juni 2018, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. Fantastisk! Guds rike er nær!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: