Metall skruer – smerter borte

Fredag 21. juni: En mann som hadde flere metall skruer i foten, kunne ikke gå mer enn 50 meter før han måtte ta 5 minutters pause, for så å kunne gå videre. Smertene begrenset han. I går opplever han at smertene forsvinner. Gjett hvordan? 🙏😀

En annen person hadde et ustabilt kne. Komponenter i kneet ville gli ut til siden ved bl.a rask gange og bråstopp. Smertene forsvinner og han tester ut kneet ved å løpe frem og tilbake, og prøver å tøye kneet på alle mulige måter. Han er forskrekket! Han får høre evangeliet og blir fylt med Den Hellige Ånd, noe som var en ny erfaring for en med ortodokse familiebakgrunn 🔥🔥

Posted on 22. juni 2019, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: