Greater things are still to be done in this city ….

Vodpod-videoer er ikke lenger tilgjengelig.

. Historien bak «God of this City»:

Chris Tomlin og hans band var i Belfast for å holde konserter. Det var en tidlig morgen at gitaristen i bandet ikke hadde noe å gjøre, så han tar seg en tur for å se om han kunne ”støtte” et av de lokale bandene der. Mens han lyttet, begynte bandet å spille og synge en sang som virkelig grep hans hjerte. Han sprang tilbake for å hente Chris og de andre i bandet. De måtte høre denne sangen. De møtte dette lokale Belfast lovsangsbandet – og fikk lyttet til denne ene sangen. Chris Tomlin spurte dem så hva det var som inspirerte dem til å skrive en slik låt.

Bandet og noen få andre medlemmer av kirken hadde vært på en misjonstur til Pattay, Thailand nylig. I Pattaya, er det over 30 000 prostituerte over 18 år. (da er ikke de under 18 år tatt med) Mens de gikk rundt i byen, gikk de inn på en lokal bar som ble kalt for ”The Climax Club»,  som så ut som et sted de kunne spille. De spurte eieren om de fikk lov og hvor evt lenge. De holdt på i 2-3 timer.

Så for over 2 timer sang bandet sanger om Jesus for disse prostituerte som ikke hadde noen ide om hva de sang. Så plutselig kommer denne sangen som ”fra en klar himmel”, og de spontant begynner å synge:

You’re the God of this city

You’re the King of these people

You’re the Lord of this nation

You are

You’re the light in this darkness

You’re the hope to the hopeless

You’re the peace to the restless

You are

For there is no one like our God

There is no one like our God

Greater things have yet to come

Greater things are still to be done in this city

Greater things have yet to come

Greater things are still to be done here

Posted on 21. mai 2011, in You tube video. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: