Kommer tilbake etter en time og forteller at isjias smertene er borte..

Forrige lørdag hadde vi HOTS stand på Grønland torg. Mye skjedde, se blandt annet videoen av et bein som vokser ut. Nå vil jeg bare trekke frem det som skjedde med ei dame, som kommer og forteller at hun hadde fryktelige smerter i venstre bein. Isjias smerter fra ryggen og helt ned i foten. Og spesielt vondt var det når hun var ute og gikk. På en smertescala fra 1-10 lå hun på rundt 7-8 når 10 er det mest intense. Vi ba for henne og hun ville gjerne teste det ut ved å gå litt rundt omkring. Så skulle hun heller komme tilbake og si i fra. Etter over en time kommer hun tilbake, plutselig sitter hun der på en av stolene våre og hun forteller at isijasen er borte. Hun hadde gått mye, til og med løpt en del uten å få vondt. Dvs at hun hadde kun litt ømhet i en av sete musklene. Noe vi selvsagt ba for og det slapp. Siden hun ble helbredet ønsket hun jo mer forbønn for andre ting, så vi ba for det også.

Tre dager seinere /en tirsdag) bekrefter hun over telefonen at hun fremdeles var bra av isijasen… 🙂  GUD ER GOD!

Posted on 21. mai 2011, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: