Syk i India – helbredet i Norge

Da jeg var 20 år reiste jeg jorden rundt og var bl.a 2 1/2 måned i India. Noe som var veldig spesielt og spennende i seg selv – reise rundt sammen med en indisk pastor til avsidesliggende landsbyer rundt i det store land. Jeg ble eksponert for mye som jeg ikke før hadde sett eller drømt om, både åndelig og materielt/fysisk.

Men jeg ble syk, en av de siste dagene før turen skulle gå videre til Kairo fra Bombay. Og jeg lå på et sykehus i Calcutta. jeg skrev meg ut av sykehuset på eget ansvar, fordi jeg bare måtte reise videre med tog til Bombay (32 timer, med opp i mot 40 grader både utendørs og i kroppen) Men når man er ung, så klarer man alt. Jeg trodde ikke jeg trengte medisinene som jeg fikk, jeg visste jo ikke engang hva det var, så jeg kastet dem etter noen få dager. Mulig fordi jeg følte meg bedre. Men, om det var denne mageinfeksjonen som jeg pådro meg eller noe annet som forårsaket mitt magebesvær de 2 påfølgende årene skal jeg ikke si for sikkert.

Men heldigvis skulle det snu.

På et kristent møte var det en person som mente hun hadde hørt fra Gud at det var en som slet med magesmerter / problemer med ulik type mat. Jeg responderte på dette, og ble bedt for. Der og da kjente jeg en varme som boblet og beveget seg i mageregionen og smertene bare forsvant. Siden har jeg ikke vært dårlig. Utenom et tilløp ett par år seinere, men ble igjen bedt for og satt fri fra disse plagene.

Posted on 20. mai 2011, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: