Butikkansatt i Jerusalem – helbredet i hoften!

Daniel Haddal kommer nettopp fra Ashdod og vi har avtalt å treffes. Vi møtes ved Jaffa gate søndag 18 nov. Skjermbilde 2018-11-11 kl. 23.08.43

For dem som ikke kjenner Daniel, så er han en som er aktiv i å be for syke og trener andre til å gjøre det samme. Han har stor frimodighet og han forteller også folk hva han hører Gud sier om dem, til oppmuntring og inspirasjon for dem som får ordene. Daniel er halvt jøde. Så, Daniel kan litt hebraisk. Like etter at Daniel ankommer Jerusalem går vi inn i en butikk som selger vesker. Daniel trenger en veske. Han forteller en mannlig butikkansatt at han har med seg en venn (altså meg) som også er fra Norge og som har gaven til å helbrede og har sett tusenvis av folk helbredet. Men, han er ikke interessert og fortsetter høflig å ekspedere videre. Et par minutter seinere kommer en annen ansatt bort til oss. Hun hadde overhørt spørsmålet til Daniel. Jeg forstod egentlig ingenting av det som foregikk da alt gikk på hebraisk. Men, så fikk jeg en rask forklaring av Daniel.

IMG_8144Hun forteller at hun har en hofte som er svært vond. På en skala fra 0-10 så ligger hun på 7. Jeg får ikke lov til å ta på henne, og det er helt greit. Jeg sier at jeg ikke trenger det. Jeg ber en kort bønn, befaler smertene om å forlate hoften. Og så ber jeg henne om å sjekke etter. Hun sjekker og så sier hun at smertene «falt ned» i leggen. Merkelig greier, men sånn er det noen ganger i denne tjenesten. Jeg ber så om at smertene i leggen skal forsvinne og det gjør de, til dels. Ikke helt, men nesten alt. Jeg spør om jeg kan berøre henne med telefonen min. Det får jeg, og jeg ber, mens jeg berører leggen hennes med telefonen. Alle smertene forsvinner. Yeah! 🙂

Etter både en veske handel (ikke hestehandel) og helbredelse drar vi til hotellet jeg bor på. Også her får vi oppleve et mirakel. (du kan se video som av det https://aslakr.com/2018/11/13/jerusalem-hotel-employee-healed/ )

Vi gjorde også en times «live  videosending» over facebook, der vi viser hvordan man kan gå bort til fremmede mennesker, prate med dem og be for dem.

Sjekk ut egen post for denne livesendingen.

 

 

Posted on 15. november 2018, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: