Healing reports Malmø 10-13 aug 2011 (VIDEO)

Global awakening (http://globalawakening.com/) og New Wine Sverige (http://www.newwine.se/) arrangerte en Healing School i Malmö, 10-13 August 2011 som jeg og noen venner av meg var med på. Randy Clark, Bill Johnson, Will Hart og Tom Jones var de som underviste disse 4 dagene. Helt vilt hva som skjedde. Bare følg med på videosnutten selv og se hva som skjer når Guds rike blir forkynt og demonstrert. Videoklippet gir en stemningsrapport og viser noen mennesker som forteller at de er blitt helbredet for bl.a nedsatt hørsel, knesmerter, begrenset bevegelighet pga metallplater osv

Trykk på LINKEN:

Healing reports Malmø 10-13 aug 20 | Decalz by aslakro (vodpod) on Lockerz.

Posted on 31. august 2011, in Historier om bl.a helbredelser, You tube video. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: