Til og med skyggen helbredet ….

I Bibelen står det at Guds kraft var “over Han til å helbrede”. De som rørte ved fliken av kappen til Jesus ble helbredet. I apostlenes gjerninger står det at til og med skyggen av Peter og lommetørklene til Paulus helbredet folk.

I dag, da vi ba for mennesker på Egertorget, tenkte jeg at jeg skulle gjøre et lite eksperiment. Jeg spurte derfor en ungdom om han hadde lyst å teste ut om dette kunne fungere – det ville han, så vi går ut i sola og jeg passerer han slik at skyggen kunne komme på han. Til hans store forskrekkelse slipper smertene med en gang. Ikke nok med det, men også kameratens smerter i føttene slipper taket ….. 🙂

Siden det fungerte, tenkte jeg at jeg kunne prøve det igjen. Så neste ungdomsgjeng jeg møter på forteller jeg om “skyggen til Peter” som helbredet.  Men, mens jeg forteller dette, så fikk jeg heller lyst til å prøve noe annet – så jeg tar frem en kulepenn og sier at “nå skal jeg be over denne pennen, og så skal jeg gi den til deg og så ser vi hva som skjer«. Han går med på dette, jeg gjør som jeg sa, gir han pennen og ryggsmertene forsvinner.

Dette høres jo helt utrolig sprøtt ut.  Jeg er enig, men verden er kanskje litt større en det som befinner seg rett foran dine øyne. Følg med på det som skrives og legges ut på denne siden, så vil du stifte nærmere bekjentskap med egentlig hvorfor slikt kan skje.

Posted on 29. august 2011, in Historier om bl.a helbredelser and tagged , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: