Helbredelser på Egertorget juni 2013

For en dag på Egertorget. Guds ferdiglagte gjerninger. Det var så mange av kunnskapsordene som vi fikk på forhånd som traff blink … Den første personen vi ba for ble totalt forvandlet. Fra å være nedtrykt og oppgitt, så tar han imot Jesus. Han sa at han trengte å bli frelst. Og han spurte om jeg kunne frelse han? Noe jeg selvsagt ikke kunne, men jeg introduserte han for Jesus og han ber en frelsesbønn etter meg. Og han merker konkret og på en sterk måte at det nye livet kommer inn. Det var mye som slapp taket da han inviterte Jesus inn i livet sitt. Han boblet av glede. Gav oss klemmer. Skulle hjem og begynne å lese i bibelen. Og ville gjerne komme til menigheten. Han trodde nesten ikke det var sant det han kjente av glede og kraft (oppløftethet)
Så ber vi for ryggen hans. Han hadde satt inn skruer i ryggen. Han sliter med smerter i ryggen og nummenhet helt ned i foten. Legen har fortalt han at han må belage seg på rullestolbruk. Vi ber en kort bønn for det fysiske, deretter betjener vi han på det indre planet i fht traumer… og mens vi ber, så spør han oss om hva som skjer? Han tar av den ene skoen, tester ut og forteller at all nummenheten forsvinner, og han er totalt helbredet. Så betjener vi kona, profeterer over henne. Hun blir velsignet til tårer.

Ei muslimsk dame kommer bort til oss. Ei som er blitt helbredet tidligere for ryggplager ved vår HOTS stand … Nå har hun med seg datteren som ønsker å bli høyere fordi det påvirker selvbildet hennes negativt. (Hun oppsøker oss fordi hun hadde hørt at vi også ba for folk som ønsket å ble lengre.) Vi betjener henne først i fht selvbildet, og formidler hvordan det er å være elsket av Gud og ha Han som Far og som Konge…. og hva det vil si å være datter av Han og hva det gjør med selvbildet vårt…. osv osv
Så ber vi for beina hennes, at de skal vokse ut. Det er det mest Crazy vi noen gang har sett. Først vokser det ene beinet ut 2-3 cm, deretter følger det andre etter. Så ber vi igjen og det samme skjer … Folk stimler seg rundt og er vitne til noe de aldri har sett før. Nærmest i vantro og overaskethet….. flere blir plutselig nysgjerrig og interessert…

Moren selv ble bedt for og ble også høyere, samt helbredet i foten som var innoverrotert. Den rettet seg ut under forbønn.

Posted on 8. mai 2013, in Historier om bl.a helbredelser, You tube video. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: