Trylletrikset som fikk smertene til å forsvinne!

Jeg opplevde en liten morsom sak forrige torsdag da jeg tok et team (fra UiO Oslo) med ut på gata, for å trene dem i å be for syke. I forkant kjente jeg en lyst til å gjøre noe litt uvanlig. Jeg så for meg (i mitt indre) at jeg gjorde et lite trylletriks ovenfor noen ungdommer, som bestod i at en mynt skulle forsvinne fra hånden min, og dermed ville også smertene slippe. (utøvelse av tro og autoritet) Vi møtte på 4 ungdommer, som både ble helbredet og som tok imot Jesus. Jeg tenkte egentlig at jeg skulle gjøre trikset på dem, men lot være. Men, så er det at ei av dem sier; «vi trodde, da dere kom opp til oss, at dere skulle gjøre et eller annet trylletriks med en 20 kroning». Jeg tenkte «what»!? Og så spør jeg henne om hun har en 20 kroning. Hun tar frem en, og så spør jeg hun vi ikke hadde bedt for, om hun hadde noe smerter. Hun hadde smerter i hoftene (hofteskade over mange år) Så ber jeg dem å følge nøye med, for jeg skulle gjøre trylletrikset, og jeg forklarer dem at i det jeg åpner hånden, så vil smertene forsvinne. Jeg gjør trikset, og i det jeg åpner hånden, så hyler de og måper… ikke fordi smertene forsvant med fordi mynten forsvant, men hun det gjaldt, kunne fortelle at hoftene ble helt varme, og smertene forsvant…. en liten artig opplevelse. Gud har humor. Og Den Hellige Ånd er også kreativ

Hvis du vil se hvordan jeg gjorde trikset, så kan du se videoen nedenfor: Hva om du ble helbredet for smerter når du ser den? 🙂

 

Posted on 28. september 2014, in Historier om bl.a helbredelser, You tube video and tagged . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: