Guds rike inntar torget i Bergen!

«En dame gikk forbi helbredelsesstanden på Skjermbilde 2016-03-07 kl. 19.26.48 Torgallmenningen, og jeg spurte henne: Trenger du helbredelse? Hun sa: «Det er vel ikke kristen bønn?» «Jo», sa jeg. Nei, det ville hun ikke ha. Okei, sa jeg – «jeg trenger ikke be, for Jesus sa at vi kunne legge hendene på de syke, så skulle de bli friske.» Nei, sa hun, «ikke kristen bønn.» Kom an sa jeg, «bare fingeren?» Det var greit, så jeg puttet fingen på ryggen, og holdt den der i 5 sekunder. «Hva, gjorde du nå?» utbrøt hun veldig forskreket, fordi all smerten i ryggen bare forsvant der og da. «Bare det Jesus har sagt vi skal gjøre!» Sa jeg «Legge hendene på de syke, så skal de bli frisk!»   (en av deltagerne under Healing On The Streets konferanse i Bergen)

Jeg er nettopp kommet hjem, etter å ha undervist fredag og lørdag på en Healing on the Street konferanse i Bergen, og jeg sitter igjen med et inntrykk av at det er en stor åpenhet for Jesus og for Guds rike i Bergen. Jeg merker det før konferansen starter. Noen ganger er det som jeg merker atmosfæren på et sted, at den er åpen for Guds rikes inngripen. Merkelig, men det er bare en fornemmelse som jeg får en gang i blant. Det er så godt, så fredfullt og forventningsfullt å komme inn til byen etter en nydelig innflyging i ettermiddagssola, som lyser opp de hvite fjelltoppene som kranser byen. Men, det er ikke bare det vakre ved byen og omgivelsene rundt som gir meg denne følelsen av en åpen atmosfære. Jeg tror det er noe mer. Jeg merker det inn i meg.

Ut på dagen på lørdagen, er det rundt 20-30 personer Skjermbilde 2016-03-07 kl. 20.01.18 som blir med ut. Vi får mange gode samtaler, og det blir mye forbønn for folk. Bergenserne er åpne! 🙂 Hun første jeg og en annen ber for, er noe reservert i starten, sjekker oss ut litt, men blir raskt positiv. Hun sier hun er veldig åpen for det åndelige, og har prøvd ut flere andre ting. Vi ber for noen plager i beinet hennes og hun får en kulde fornemmelse. Så ber vi for magen hennes, og i det vi legger hendene våre på magen får hun en kraftig og ukontrollert rykning. Det bare fortsetter mens vi ber. Hun har ingen symptomer så vi vet egentlig ikke om hun  blir frisk, men hun blir tydelig berørt. Tårene triller og magen rykker til. Skjermbilde 2016-03-07 kl. 23.14.34Sannsynligvis er disse rykningen noe hun har opplevd tidligere også, men likevel virker det som om hun erfarer noe annet… noe mer verdifullt og kostbart enn tidligere, for hun er så berørt og takknemlig, og veldig stemt på å få kontaktinformasjon. Det er som hun ikke ønsker å forlate oss uten å ha muligheten til å se oss igjen…. for dette er så spesielt.

Ei kvinne i teamet forteller om ei dame som Skjermbilde 2016-03-07 kl. 23.15.07 bruker rullator, blir helbredet og tar seg en dans på torget. Da selvsagt uten rullatoren.

En i teamet forteller om en mann som, etter at han ble kvitt ryggplagene, spør de to som ber, om han kan få adressen deres. Det morsomme, er at ei av dem, tror at han mener privatadressen, så hun uttrykker seg ganske skeptisk til å gi fra seg den, helt til mannen retter opp misforståelsen, og sier at han mente adressen til kirken….  ha, ha …

Under debriefingen, er det flere andre av deltagerne som  vitner om sterke hendelser, helbredelser og situasjoner der folk er blitt sterkt berørt av Gud.

Her er fire vitnesbyrd fra tre av deltagerne;

«Eg var med på dagen..kunne kun i 40 minutter, men på de 40 min fikk eg være med å se Jesus helbrede 2 jenter og en herlig dame som fikk et skikkelig sterkt møte m Jesus, og ble litt fylt av DHÅ sin glede:-D å flere gode samtaler.  Utrolig gøy alt det gode Jesus gjør»

«Fikk be for en student/ung mann som satt ord på at han ønsket bønn for rygg, sorg og økonomiske utfordringer samt tale inn Guds sannheter over han. Han sa faktisk at ryggen ble bedre. Men det som jeg syntes var så fantastisk var hvordan DHÅ var så merkbar, og både jeg og Ingrid  ble så fylt av Guds glede som igjen han fikk ERFARE. Ikke annet enn å si at Gud virkelig møtte han! Fantastisk når Guds kraft virker, og viser at det faktisk er reelt👍😀.»

«Fikk også be for en nydelig ung gravid dame fra Litauen. Hun hadde konstant smerter i panne/hode-regionen, samt til tider magesmerter i forbindelse med graviditet. Etter å ha bedt for henne, sa hun at hun ble helt god! Takk Jesus😊. Magesmertene derimot var ikke så lett å sjekke ut der og da. Jeg fikk hvert fall velsigne henne, be for helsen hennes og sitt kommende barn. Hun hadde nesten tårer i øynene.»

Seint på kvelden, fra kl.2200-0030, er vi ute på torget igjen (rundt 20 personer) og møter på feststemte og lettere berusede ungdommer…  og vi får bedt for 10 talls, og mange blir skikkelig overrasket når de merker at bønn fungerer. Selv får jeg be for rundt 14 personer, hvorav 12 blir helbredet der og da… Det skal sies at det er mange småplager, som f.eks  rennende nese / sår hals (forkjølelse), ryggsmerter, magesmerter, brukken tå  etc

Ei jente begynner å gråte etter at hun merker at hun er blitt frisk. To andre jenter (som ikke er med i teamet vårt) er med og ber for venninnen sin, som blir frisk…

Jeg har bare lyst å takke lederne i Street Mission Bergen, for invitasjonen, for det fantastiske og verdifulle fellesskapet som vi hadde. Jeg digger dere og for det dere betyr for så mange i Bergen by.

Ellers er det jo hyggelig å få en slik tilbakemelding fra en som har vært pastor tidligere; (tatt fra facebook)  Minikonferanse med Bergen Street Mission. Aslak Ronneseth som leder det utadrettede arbeidet i Oslo Vineyard var invitert til å være med å trene oss i Guds rike liv og tjeneste. Den beste Guds rike undervisningen jeg har hørt på norsk. Kan virkelig anbefales. Etterpå var det praktisering, slik ekte disipler gjør. Herlig å møte mennesker med Guds kjærlighet og godhet. Flere ble helbredet, flere ble berørt og fikk ord fra Gud og høre vitnesbyrd, og flere tok imot nytestamenter. Og sola skinte i Bergen. Noen høyere? 

(undervisningen skal være mulig å hente på bethel.no/taler)

Posted on 7. januar 2016, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: