Løpende rapport fra HOTS uka (18-22 okt)

Oslo Vineyard har besøk av «Veien Bibelskole» fra Bergen denne uken. Og i den anledning, har vi lagt opp forbønn for mennesker på gata hver dag, fra og med tirsdag til og med lørdag. Det er kjekt å kunne gjøre noe sammen med andre, og utveksle litt ulike erfaringer. Lederen for Bergen teamet forteller at de har i 6-7 år, etter at de begynte å gå ut og be for mennesker, erfart tusenvis av fysiske helbredelser under forbønn. I Bergen, andre byer i Norge og på teamturer til utlandet.

Dette med helbredelser og det å be for mennesker ute på gata, er noe som sprer om seg både i Norge og i resten av den vestlige verden. I den tredje verden har vell dette derimot pågått og vært mye mer en naturlig del av kristenlivet /-troen over lengre tid.

Nedenfor får dere en liten rapport fra hver dag:

Tirsdag 18 okt – Egertorget

Den første personen som vi ba for hadde smerter i overarmen etter en stygg ulykke. Han hadde smerter, men ble fri fra smertene etter forbønn. Ei ung jente med smerter i begge knærne opplevde at smertene forsvant etter forbønn – hun var i området ca en times tid etterpå og smertene var fremdeles borte da hun dro der i fra. Det var flere som fikk beinene justert til samme lengde. (Vi måler beinlengden, sørlig til de som har vondt i korsryggen, og ber det korteste beinet om å komme ut, jfr en av videoene i bloggen) Ei jente med smerter i skuldrene ble helt smertefri. Foruten helbredelser ble det mange fine samtaler. Noen ble trøstet og oppmuntret. Det var også flere som vi delte «kunnskapsord» med.

Onsdag 19 okt

Vi var i alt 16 personer som skulle ut og be. Vi delte oss i 2 grupper, en gruppe gikk til Grønland torg og den andre til Egertorget.Begge steder skjedde det fantastiske ting fra første stund. På Grønland torg kom vi først i kontakt med ei som hadde fått forbønn av oss tidligere, pga vonde knær. (hele 5 operasjoner og fortsatt store plager, ødeleggelser i knærne) Hun ville egentlig bare gå forbi, sikkert fordi hun ikke var blitt bra sist gang vi ba. Vi prater litt og hun tillater at vi ber for henne. Først ber vi for ryggen som er vond og hun utbryter med et stort smil at den ble bedre. Vi ber igjen og smertene slipper. Vi får så be for knærne, og de blir betraktelig mye bedre, men antageligvis ikke helt bra.Ellers, så var det også mange i dag som fikk beinene justert til riktig lengde. En afrikaner hadde bort i mot 2 cm forskjell og beinet poppet ut på et par sekunder. En annen afrikaner, fikk også beinet sitt forlenget og ble smertefri i ryggen der og da, men det forklarte han med at smertene kommer og går litt. Før vi ba, så hadde han smerter på 5 i en skala fra 1-10 der 10 er mest tenklig vondt.Ei dame ble veldig overrasket over at hun ble momentant bra i begge skuldrene og hele ryggen: hun hadde gått med smerter i over ett år. Ei annen dame fortalte at hun ble ca 40% bedre i ryggen.Mange flere på Grønland torg ble bedt for og møtt av Gud, men vi fikk ikke registrert alt som skjedde.På Egertorget opplevde det andre teamet også veldig mye. En skriver at han ble helbredet for korsryggsmerter. En annen at det dempet smertene i hodet og ryggen. Ei kvinne ble momentant helbredet for senebetennelse i foten. Ei merket stor forbedring i skulderparti. «De stramme senene kjennes omtrent ikke lengre» skriver hun. Tre fire personer fikk beinene sine forlenget. En annen fikk en «spontan forbedring i nakken». Andre fikk gode samtaler og hjelp på andre vis enn bare på det fysiske planet.Uansett, det aller viktigste for oss, er ikke helbredelsene, selv om det kan øke livskvaliteten og få folk til å føle seg bedre. Men det viktigste er at de får en erfaring med vår kjærlig Gud, som ikke er fjern, langt der oppe. Men som har vist seg og åpenbart sin kjærlighet gjennom Jesus Kristus.

Torsdag 20 okt

Teamet dro til Grønland torg i dag.En som hadde smerter i ryggen pga snowboardulykke. Ble bra etter forbønn. En annen fikk beinet justert til lik lengde og ble bra i ryggen. (hadde prolaps) Ei som skriver «headacke disappeared». Ei annen skriver «Helbredet nakke». En som skriver at «De ba om at Gud måtte vise sine herlighet og helbrede mitt kne og det gjorde han! Ble varm i kneet». En som ble bedre i nakken og ankelen. Ei som fikk beinet vokst ut og rygg- og nakkesmertene slapp taket. En som slet med mye sinne og opplevde fred etter bønn. Ei skriver: «Var følelsesmessig opprørt og hadde smerter i kneet. Kjenner mer rolig. Knesmertene ble helt borte». Ei som ble bedre av betennelse i armen, samt helbredet for nakkesmertene …. pluss, pluss…

Ei som skriver denne kommentaren på min bloggside:

Helbredet nakke torsdag 20 på Grønnlands torget. 
I løpet av kvelden etter jeg var blitt bedt for og velsignet på gaten, så for alle smerter fra nakken og 
jeg kan nå snu hodet normalt til begge sider noe som jeg ikke skal kunne pga varig nakkeskade.
Ellers så takker jeg for at man bad for at det skulle gå bra hos tannlegen for det gikk topp, null hull..
;)
Stort å innrømme for meg som er ateist, og som satt i stolen og syntes det var nesten litt morsomt og tull..

Fredag 21 okt

Vi dro til Egertorget i dag i regnvær. Ikke til å legge skjul på at regnværet la en demper, så vi holdt ikke på så lenge i dag. Men noen ble bedt for og møtt av Gud. Tre unge jenter ble veldig interessert etter at beinet til ei av dem ble lengre…En person ble bedre i hodet, halsen og ryggen.Ei dame med kroket rygg ble fri for smerter og kunne rette seg opp, noe hun ikke hadde kunne gjøre på 4 år.

Lørdag 22 okt

Vi ba for flere i dag på Grønland torg. Gode samtaler og forbønnsstunder. Både for fysiske plager og sykdommer, og for mentale og psykiske plager. Folk kjenner seg sett, elsket og noen beskriver at de erfarer fred. Ei som hadde flere forskjellige sykdommer. Hun kjente seg lettere i hodet og nakken.En som hadde brudd under venstre kne etter en motorsykkelulykke. Har hatt smerter i et år. Ble bedre.En muslimsk gutt erfarer at foten vokser ut og blir bra i ryggen. (se video)

Posted on 22. oktober 2011, in Historier om bl.a helbredelser, You tube video. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: