Helbredet for nærsynthet – Alternativmessen 2012 (Video)

Vi har så langt hatt 2 fantastiske dager der Gud har fått gjort mye på standen som vi har under alternativmessen denne helgen.
Vi har opplevd at mange er blitt bedt for og blitt sterkt berørt. Flere har opplevd å få profetiske ord rett inn i deres situasjon. Og mange er blitt fysisk helbredet. Her er en smakebit (videosnutten) fra en skoleelev som forteller om hva som skjedde med noen av de andre i klassen hans.
Vodpod-videoer er ikke lenger tilgjengelig.

I dag, lørdag, var det også ei som kunne høre bedre etter forbønn. Hun var blitt operert tidligere i øret og kunne omtrent ikke høre noe på venstre øret. Hørselen ble betraktelig bedre etter forbønnen. Hun ble også bedre i synet på venstre øyet. Hun ble også helbredet for smerteplager i ryggen.

Om en uke vil vi få bekreftet fra ei kvinne som hadde en relativ stor cyste i eggstokkene, om hun ble helbredet eller ikke. Hun har time til operasjon til fredagen og vil da få evt bekreftet om det har skjedd noe. Hun kom til standen vår i går (fredag) med sterke smerter i ryggen og magen pga cysten. Hun kjente en intens varme og smertene slapp.. flere timer seinere kom hun til oss og takket. Hun hadde vært smertefri hele tiden. I tillegg til at hun selv ble smertefri og oppmuntret, så sendte hun også en venn til oss, som også ble helbredet i hoftene. Han følte som om hoftene kom på plass…

Regner med å komme med flere historier i morgen eller om noen få dager. Vi har en hel dag til i morgen på alternativ messen…. så følg med på bloggen 🙂

Posted on 1. desember 2012, in Historier om bl.a helbredelser, You tube video. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: