Det er en veldig sterk kraft hos dere!

Ordene i overskriften kommer fra ei dame som stod på en stand ved siden av vår stand under alternativmessen på Lillestrøm, 30/11-2/12.

Hun kommenterte dette først på lørdag til ei i teamet vårt. På søndag kom jeg i prat med henne, og spurte hvordan hun hadde det. Og svaret hun gav var at hun kjente vi hadde en utrolig sterk kraft. Hver gang hun beveget seg bort til vår stand, så kjente hun kraften. Jeg spurte henne hvordan hun merket det? Og hun svarte at det var som om noe presset seg mot henne, så hun fikk rykninger i kroppen. Denne damen var utdannet lege og stod på stand for en gruppe som promoterte Bruno Grönings lære. Det ble ikke mer enn denne korte praten, men at hun fikk noe å tenke på, regner jeg nok med.

Paulus skriver i apostlenes gjerninger 1:8 «Men dere skal få kraft når Den Hellige Ånd kommer over dere. Og dere skal være vitner om Meg.»

«Kraft» – (gresk i grunnteksten: dunarms – som betyr dynamitt, kraft som er i bevegelse)

Hvilken kraft er det ikke vi troende har?

John Wimber som er grunnleggeren av Vineyard bevegelsen sa:  «Even though the twelve were given the authority and power of the Kingdom of God, they still had to exercise it. Power comes as we exercise what God has given..»

John Wimber refererer til det som står i Matteus 10:1: «Etter at han hadde kalt de 12 disiplene sine til seg, gav han dem makt over urene ånder, til å drive dem ut og til å helbrede alle slags sykdommer og alle slags skrøpeligheter…. »

I løpet av de tre dagene under alternativmessen ba vi for rundt 140 personer … og de fleste av dem som søkte fysisk helbredelse ble helbredet eller i det minste bedre. Mange ble også sterk berørt på dypet.

Posted on 3. desember 2012, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: