Helbredet for blodpropp i hjernen!

Vi hadde en fantastisk tverrkirkelig «Bønn for Oslo» uke i Filadelfia nå i januar. Der var vi samlet flere hundre mennesker som tror på en levende Gud, Jesus Kristus. Og vi tror på bønn.

Den siste kvelden blir jeg spurt om å be for ei dame som hadde nedsatt kraft på høyre side, både i armen og beinet pga en blodpropp som hun fikk for noen år siden. Hun slet også med nedsatt konsentrasjon og hadde smerter og trykk over hodet på den ene siden.

Jeg testet først ut hvilken kraft hun hadde i hånden og ba henne om å gi meg et håndtrykk så hardt hun kunne. Det var VELDIG svakt. Så ba jeg henne om løfte armen og hun klarte så vidt å få løftet den opp til hodehøyde. Jeg ber en kort bønn og spør om vi igjen kan teste ut håndtrykket. Da presser hun betydelig hardere. Og når hun skal løfte armen, så løfter hun den så lett som bare det. Fortsatt hadde hun plager med hodet, så jeg ber for hodet og taler til blodkarene, at de skal åpne seg der de måtte være stengt. Hun kjenner at trykket og smertene slipper så og si helt….

Tre dager seinere så får jeg denne sms beskjeden, fra hun som bragte med seg damen. «Hun er veldig bra, hodepinen er over, kroppen blir sterkere og sterkere. Hun var så takknemlig»

Gud er så god!

Posted on 23. januar 2013, in Historier om bl.a helbredelser, Uncategorized. Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

  1. Fantastisk å høre Aslak!! Godt å høre om hva Gud gjør i dag!!!:) Takk Gud, og takk for at du deler det med oss! Til stor oppmuntring!!

  2. Bygger troen, herlig, takk…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: