Overrasket av Gud!

Det ble mange helbredelser i dag på Grønland torg og rundt om i området til tross for litt regn….<a

Det var ei som kom innom standen og takket for at vi ba for sønnen hennes for en tid tilbake. Han ble helbredet i ryggen og er fremdeles bra i dag. En annen kom innom, som vi også hadde bedt for tidligere. Det ene korte beinet hans hadde den gang vokst ut, så begge beina ble like lange. I dag ble han bra i kneet etter en skade som forårsaket at han måtte gå med gips i 8 måneder med 4 måneder påfølgende fysioterapi. Kneet kjentes lettere, han hadde ingen smerter og hadde full funksjonalitet etter forbønnen. (belastet til og med kneet med et hopp) Ei ung jente skadet kneet i går og våknet med ganske stivt og smertefullt kne i dag. Hun ble bedt for og til sin store overaskelse så ble hun momentant helbredet (100 %) Flere ble bedre eller fullstendig bra i nakke, skuldre og rygg. En med smertefull tommel kjente ingen smerte etter forbønn. Ei som hadde nylig mistet sin bestemor, og hadde mange andre problemer i livet ble sterkt møtt av Jesu kjærlighet og omsorg. Et par personer med krykker ble smertefri i føttene sine …. Rett og slett en herlig dag på Grønland torg.

Posted on 17. november 2012, in Historier om bl.a helbredelser, You tube video. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: