«Encounter More» – del 1

Julian Adams refererte til, under kveldsmøte i går, at det var en person som stod i en sterk vekkelse. Vedkommende kunne lett ha tenkt, at han hadde opplevd det aller meste, over all hans egen forventning og ikke trengte noe mer. Men han går frem til forbønn, og sier » jeg vil ha MER»

Det som kjennetegner dem som opplever sterke ting med Gud, er at de vil ha MER. Det er en hunger, en desperasjon, en avhengighet til Gud. Og avhengighet som legger til rette for en virksom tro. Og en virksom tro forløser undrene, tegnene, miraklene.

IMG_4600

Jeg er nå på «Encounter More» konferanse i Causeway Caust Vineyard i N-Irland, sammen med flere 100 andre. Det er en menighet som opplever helbredelser, tegn og under. Bare det siste halvannet året har de bedt med rundt 3600 mennesker til Jesus…. Det skal bli innmari kjekt, inspirerende og utrustende å få være her i hele 3 dager til. Vi er i alt 6 personer fra Oslo Vineyard som har dratt i hit sammen, for å oppleve den irske og flotte naturen OG kulturen, men først og fremst fellesskapet med Gud, med hverandre innad i teamet og alle de andre som er med på konferansen. Vi er skyhøye av forventninger, ikke til å få et nytt åndelig kick, men til å ta med noe som forvandler både oss selv og dem rundt oss.

Det handler mye om åndsutrustning, men det handle vell så mye om det å ha et riktig sinnelag, et sinnelag som ser fra Guds perspektiv. Et sinnelag som regner med at Gud backer opp når vi beveger oss i tro. Et sinnelag og et hjerte som er i nærkontakt med det himmelske, liksom en av forfatterne i Bibelen sier; «Vi er statsborgere av himmelen».  Vi er sønner og døtre, som sitter ved Kongens bord. Vi har en del ressurser, velsignelser og privilegier tilgjengelig og til vår disposisjon. Og om man ikke vet dette, regner med det i hverdagen, skjer det heller ikke så mye av Guds forvandlende kraft rundt en selv. Desverre!

Vi er ment til å vite hva vi bærer, vi er ment til å gi liv til de rundt oss…… og når alt dette var skrevet… så  må jeg løpe ut av mitt hotellrom og ned til forkostbufeen…

(fortsettelse kommer…)

Posted on 23. mai 2015, in Mine små refleksjoner. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: