Mens jeg venter på frisørtime – skjer bl.a dette! (Video)

Jeg hadde avtale hos frisøren, Celeste i Øvre Slottsgate, kl.1400 i dag. Og siden jeg ankom Egertorget rundt halvtimen før, så tenkte jeg at jeg kunne, enten gå på shopping, eller så kunne jeg vise folk Guds kjærlighet og kraft, ved bl.a å tilby forbønn for dem. Og siden jeg ikke orket shopping, så ble det med det siste 🙂

De to første guttene jeg kommer i prat med har ingen smerter der og da, men han ene hadde smerter i ankelen om morgenen, og når han spilte fotball…. vi hadde en fin prat og jeg tilbyr å be for ankelen hans. Han er med på det. Jeg sier at jeg ikke skal legge hendene mine på ankelen, men heller peke på den og be, og han vil merke en varme. Så jeg gjør det. Og han merker varmen. Han blir begeistret og vil gjerne ha et visittkort og sier han vil kontakte meg i morgen 🙂

Jeg prater så med noen flere, men som ikke hadde noen plager. Så, når klokken nærmer seg kl.1350 møter jeg på disse to kvinnene som dere ser i videoen….

(Med tilatelse til å filme og til å legge ut på nettet)

Posted on 26. mai 2015, in Historier om bl.a helbredelser, You tube video. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: