Flere helbredelser på Egertorget i dag! (25 mai 2013)

En deilig dag på Egertorget i dag, sol og rundt 22 grader i skyggen, og HOTS teamet var på plass…

Ei som vi ba for i dag hadde lett etter noen på byen som kunne be for henne / hjelpe henne. Og da passet det jo at vi var på plass… 🙂 Hun hadde hatt kronisk bekken og ryggplager i mange år som vi ba for og som hun ble helbredet. Etter forbønnen gråt hun av glede og fordi hun var så sterkt berørt. En annen kom innom og sa at han ble helbredet i hodet sist vi ba for han. En annen sa at blodsukkerverdiene var blitt bedre etter at vi ba for han tidligere. Han ble også sterkt berørt den gang, som i dag, da vi fikk be for han en gang til. En ung gutt ble helbredet i skulderen for smerter samtidig som han snakket i telefonen. Han ble overrasket og visste ikke helt hvem han skulle prate med, han i andre enden av telefonen eller oss 🙂 Han hadde det travelt så han gikk videre, men med en smertefritt skulder. En med nedsatt blodtrykk og dårlig sirkulasjon kunne reise seg raskt opp fra stolen uten å bli svimmel (flere ganger) noe han ikke kunne forut. Ei med KOLS kjente konkret at det ble lettere i pusten. En med sterkt nedsatt hørsel på begge ørene ble antageligvis bedre / helbredet. I alt bråket på Egertorget kunne han høre meg knipse i en avstand på ca 6-7 meter, mens han holdt for det andre øret. Det gjaldt begge ørene. Han smilte, var like overrasket som kona. Men de ville ha noen dager på å sjekke det ut og skulle så kontakte oss dersom det var bedre/bra. Ei eldre dame med isjiassmerter fra ryggen og nedover i beinet, samt skuldersmerter ble smertefri både i skulderen og i ryggen. Hun fikk også en bedre bevegelse i nakken. Ei dame som skriver, «har prolaps i ryggen, vond nakke. Jeg vet jeg ble bedre, men skjønner det ikke, men jeg tror og vet». En person ble fri for hodesmerter. Ei som hadde nakkesmerter skriver at hun ble 50% bedre. Ellers ba vi for et par stykker som hadde diabetes… Og to til med allergier …. men som vi ikke kunne påvise om det skjedde noe med.
Neste gang vi skal ut blir lørdag om 2 uker…

Posted on 25. mai 2013, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: