«Rom for Helbredelse» (Torsdag 19 sept fra kl.1900…)

Velkommen til Rom for Helbredelse!

«Rom for Helbredelse» (RfH) skjer innendørs og er ment å skulle være et rekreativt og helbredende sted. Folk skal Donna Linn2kjenne seg oppmuntret og møtt etter å ha vært der. Våre kjerneverdier er kjærlighet og respekt, fred og glede, Guds nærvær og helbredelse.

Vi holder det åpent i 2 timer og du kan komme og gå som du vil, innenfor angitt tidsrom. (Jfr tid og sted nedenfor) Tilbudet er gratis og vi stiller heller ingen betingelser.

Alle som sliter med plager eller sykdommer er hjertelig velkomne. Vi har personer som har erfaring i å be for andre mennesker. Du vil møte en person ved inngangen som hilser deg velkommen og som tar seg av registreringen. (Man må fylle ut et ark som stiller noen enkle spørsmål) Deretter kan man sette seg inn (om man vil) i vår kafe hvor det bl.a er et par personer som maler, en eller to som spiller litt rolig musikk evt en CD. Mens du venter, så kan du slappe av med en kopp kaffe/kjeks og bare nyte atmosfæren. Under forbønnshandlingen er det opp til deg hvor mye du vil dele av din historie. Vi har taushetsplikt.

Vi startet opp januar 2012 med RfH, men en del av oss har flere års erfaring i å be for folk bl.a ute på byen i Oslo (omtrent hver lørdag i uteværssessongen) Veldig mange opplever smerter og stivhet som forsvinner. Folk med nedsatt beveglighet i f.eks nakke, armer, knær, rygg merker forandring og begynner å løfte opp armene, bøyer knærne eller ryggen … Ellers er det folk som forteller at de er blitt bra eller bedre for idrettsskader, astma og andre luftveisplager, diabetes (type 1), nedsatt hørsel, nedsatt syn m.m.

Vi gjør dette for å vise Guds omsorg og kjærlighet på en veldig konkret måte. Vi lover aldri helbredelse. Vi er ikke «behandlere», men kun noen som tror på bønn og som vil være tilgjengelig for Gud til å bruke oss. Vi gjør dette frivillig og ikke som fagpersoner. Avgjørelser i fht medisiner og videre medisinsk behandling må alltid tas i samråd med legen. Uansett utfall hos oss, så tror vi på, som det står i 1 Korinterne 13 at «størst av alt er kjærligheten».

Tid og sted i 2013:

* Vineyards lokaler torsdag 19 september, 17 oktober, 14 november, 12 desember kl.19-2100  (Rolf Wickstrømsvei 15B, i Nydalen)

Det er ikke nødvendig å gjøre avtale. Du bare møter opp. (Det kan være smart å sjekke denne siden en gang til, like før du kommer mtp endringer/justeringer i fht tidspunkt.

Pris: Vi tar ingen betaling for dette. Vi gjør det frivilig og tror at «for intet har vi fått det for intet skal vi gi det»

Kontaktperson: aslak@vineyard.no

Velkommen!

Posted on 26. mai 2013, in Kurs og samlinger. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: