Hvis Jesus ikke stod opp fra de døde, hvorfor helbreder Han da?

I fjor sommer ble det arrangert «Himmelsk sommer» utenfor sentralbanestasjonen. Fantastisk musikk og appeller fra scenen som var blitt satt opp for anledningen. Jeg var med i teamet som skulle være tilgjengelig for folk som ønsket samtale og forbønn. 

Jeg får kontakt med 3 unge afganere. (muslimer) Vi får en åpen og god prat om Jesus, om Faderen og litt om Den Hellige Ånd. Jeg forteller dem hva Jesus kom for, hvem Han var / er, og hva det betyr for deg og meg. JESUS LEVER I DAG påstod jeg! Jeg formidlet at vi kan relatere til Gud som en kjærlig Far og at Jesus sa ”har du sett Meg har du også sett Faderen” – noe jeg visste var fremmed og helt ukjent for en muslim. For en muslim er Jesus kun en profet som ikke lever i dag. Jeg påstod at Han levde og at vi kan erfare Han.

Jeg  spør jeg om det er noe  de vil ha forbønn for. En av dem hadde smerter i brystet, feber og forkjølelsessymptomer i luftveiene. Jeg får lov til å be. Jeg legger hånden på brystet hans, han blir bedre, men ikke 100 %. Jeg ber en gang til og fremdeles sa han at det gjorde litt vondt. Så ber jeg tredje gang. Han sitter og kjenner litt etter, forundres, så reiser han seg og går for seg selv. Han er tydelig berørt der han står 5 meter unna oss. Jeg forteller de 2 andre at Gud berører han fordi han ble helbredet. Jeg får be for dem også. Han ene har intense og konstante hodesmerter pga traumer fra krigen i Afganistan. Jeg legger hånden på hodet og tar autoritet over det som forårsaker smertene og traumene. Plutselig, mens jeg ber, reiser han seg opp, spretter litt rundt på plassen og formidler med smil og forskrekkelse at smertene er borte. De andre er forundret og han som ble helbredet for brystsmertene spør om det er en slags magi jeg har …. Jeg avkrefter det selvsagt og sier at det er Jesus som helbredet dem og at HAN LEVER I DAG ….

(Jeg møtte han med hodeplagene dagen etter og han forteller at smertene fortsatt var borte.) Ikke ble de bare friske, men de fikk også noe å tenke på…. kanskje er Jesus mer enn en død profet?

Posted on 1. juni 2011, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: