Miraklet på Grønland torg (VIDEO)

Jeg må bare få dele med dere et av høydepunktene i dag under forbønnsstanden vi hadde på Grønland torg. Første personen som vi ber for, er på plass før vi i grunn hadde begynt å be for folk. Det er en mann fra Fillipinene som har gått gjennom kreftbehandling (lungekreft) og er ganske dårlig i kroppen, sterke smerter spesielt i ryggen og knærne. Og han er i lite stand til å bøye seg, og heller ikke gjøre knebøyninger.

Vi ber for han, han skjelver under forbønnen og han blir momentant fri for smerter i ryggen og knærne, og tar knebøyninger så lett som ingenting.

Jeg gjør et intervju med han og her i videoen forteller han kort hva som skjedde. (Beklager at det kan være litt vanskelig å høre hva han sier)

Trykk på LINKEN for å se videointervjuet:

Miraklet på Grønland torg | Decalz by aslakro (vodpod) on Lockerz.

Etter intervjuet sier han at han bare skulle gå en tur inn i butikken og så skulle han komme tilbake. Etter en snau halvtime kommer han gående, smilende og glad. Han forteller at han hadde testet ut kroppen ved å gå opp noen trapper, noe han ikke kunne klare før. Nå gikk det så lett som bare det. Han sier han gjerne ville gi meg en gave, og rekker meg en konvolutt, men vi sier at vi ikke tar betalt for dette. Han skjønte det, men han var så glad og ville gjerne velsigne arbeidet. Så jeg tar imot gaven og legger den i lommen min. Etter at han hadde gått, så tar jeg frem konvolutten og ser at det ligger kr 2000,- i den. Vi måper. Vi ler og jubler. Vi er forundret. Det var nok til et nytt telt som vi snakket om å kjøpe før vi gikk ut. Det teltet vi nå brukte var falleferdig og ødelagt. (teltet knelte faktisk på slutten av dagen da det kom en vindkule, og er nå ubrukelig) Hvilket under. Det er tydelig at filipineren hadde opplevd en forskjell. Han er takknemlig. Og vi blir velsignet med et nytt telt. Nå gleder jeg meg til å se han igjen i august, når han kommer innom menigheten.

Det morsomme midt opp i det hele, var at jeg leste Salme 118:15 for teamet før vi gikk ut. Og der står det; «Lyden av jubel og frelse lyder i de rettferdiges telt. Herrens høyre hånd går mektig frem».

Posted on 30. juni 2012, in Historier om bl.a helbredelser, You tube video. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: