Robby Dawkins kommer til Oslo!

Velkommen!

Til møte med Robby Dawkins onsdag 27 aug og torsdag 28 august kl.1900 i Oslo Vineyard sine lokaler i Nydalen. Det blir to inspirerende kvelder. Du får et glimt av hvem han er i videoen… men du kan også lese mer om Robby Dawkins nedenfor (dog på engelsk)

Han har noen helt råe og selverfarte historier å komme med. Han prater ikke bare teori og doser kunnskap, men et levd og prøvd liv. Han formidler dem med stor innlevelse, bruker gjerne selvironi, så forsamlingen kan le seg skakk ihjel 🙂

Sett av disse to kveldene. Inviter med deg venner. Det er ingen forhåndsregistrering eller avgift, men vi tar opp kollekt hver av kveldene.

DU ER HJERTELIG VELKOMMEN! 🙂

Om du ikke fikk med deg konferansen som vi hadde med RD i fjor, så ligger filmopptakene under «Konferanser» i menylinjen «Hva gjør vi?» på Oslo Vineyard sin hjemmeside: http://www.oslo.vineyard.no

Robby and his wife, Angie, married in 1992, then went on to pastor the Vineyard Church of Aurora, IL from 1996-2013. They feel God called them to plant in a poor urban community, and continually use “power evangelism” to gather for the church. They estimate that over 50% of current attenders have come to Christ at the Vineyard Aurora, and that almost ¾ of those have come through “power” encounters.

“In addition to starting and pastoring this church, God has called me for the purpose of building up and equipping the local church with power tools for harvesting,” Robby shares. These “power tools” are prophetic ministry, healing, ministry of the presence of God, and deliverance from demonic power. Robby loves to tell literally hundreds of stories of his personal experiences, which include God using him and others he has mentored through the years to see God’s Kingdom “break in” with signs and wonders.

Since 2013 Robby has been speaking and writing full time and is currently based out of the Vineyard Church of Central Illinois. Having been in over 30 countries around the world, God has used him to help build the church internationally as well. He has ministered in many Muslim countries and in 2 of the top 10 most dangerous countries according to Voice of the Martyrs magazine.

Robby has been featured in Charisma Magazine, Revival Magazine, and Inside Worship. Robby can also be seen in the movies “Furious Love” , and “Father of Lights.” In 2013, Robby wrote his first book, Do What Jesus Did.

Posted on 23. august 2014, in Kurs og samlinger, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: