Vårstemning i byen og Guds berøring

Utrolig godt å gå ut med Kirsti og Maria i dag. Spasere rundt om i byen og nyte været, temperaturen, de lysegrønne fargene på trærne, alle fargene på tulipannene utenfor rådhuset og fruktrærne som var i full blomst…. masse mennesker og deilig vårstemning.

Det var også utrolig godt å snakke med folk. Be for dem. Overøse dem med den kjærlighet og godhet Gud har for dem. Tale oppmuntrende og profetiske ord inn i livene dems. Se noen av dem bli helbredet og noen ganske forundret. Noen ble også spørrende til hvem vi var og hva som egentlig skjer…
Hvis jeg kunne nevne en konkret ting, så vil jeg trekke frem gutten (Leo) som hadde smerter i halsen/nakken pga av en kul på størrelse med en (utgått) tiøring. Han ble smertefri og kulen skrumpet inn i det jeg ba. Han forteller om dette i en video, der han også blir helbredet for smerter i anklene…. (forhåpentligvis skal dere få se videoen seinere)

Bare så innmari ergelig at det er så dårlig med batteritid på iphonen! Irriterende! Det er vell ingen som har et lite og heftig videokamera til en billig penge vell? 😉 

Posted on 9. mai 2015, in Historier om bl.a helbredelser, Mine små refleksjoner. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: