Farvel til 5 år med konstante smerter (VIDEO)

Vi var en liten gjeng som gikk ut i ettermiddag for å velsigne folk. Vi ba for flere. Noen fikk erfare Guds nærvær, helbredelse, profetiske ord for aller første gang i sitt liv! Og som ei av dem sa; «dette har jeg aldri hørt om før, aldri erfart. Det var aldri noe slikt under konfirmasjonsundervisningen». 

Er det ikke merkelig hvordan menigheten kan forsømme noe av det mest sentrale i oppdraget som Jesus gav disiplene? (dvs oss alle)

I videoen nedenfor vil du bl.a se 2 kamerater som blir begge helbredet i ryggen. Han ene, Pelle, ble utsatt for en ulykke for 4-5 år siden og har siden da hatt konstant med smerter. (7-8 på smerteskalaen i dag) Hvor bra er det ikke da at Gud fikser opp i dette?

Gud sa til Jesaja (Gamle testamentet) «Hvem vil gå og hvem skal jeg sende?»  …. hvis ikke vi er villige til å gå ut på Jesu sine ord, så vil ikke slike som Pelle få oppleve Guds omsorg i form av bl.a helbredelse…!

(med tilatelse til å filme og til legge ut på nettet)

Posted on 21. mai 2015, in Historier om bl.a helbredelser, You tube video. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: