Ateist får noe å tenke på

I dag var jeg en liten tur ned i sentrum av Oslo, og traff på folk som jeg pratet med og ba for. Noen av dem kan du se og høre fra, i denne videosnutten. (Med tillatelse fra alle å legge det ut på nettet)

Bedre syn, ankler retter seg ut, smertefult brudd som helbredes, ei som ber for første gang og kameraten blir smertefri osv

Posted on 19. september 2015, in Historier om bl.a helbredelser, You tube video and tagged . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. Morten Eriksen

    Slike halleluja-helbredelser er ganske vanlige i karismatiske menigheter. Det dreier seg alltid om litt diffuse smertetilstander der suggesjon og forventningspress bidrar sterkt til den umiddelbare subjektive rapporteringen av bedring. Kan dere ikke heller foreta noen skikkelige helbredelser: F eks. få amputerte lemmer til å vokse ut igjen, gjerne umiddelbart og på stedet? Noe som synes og er objektivt! Dere kan gjerne reise til steder med sult og fattigdom og utrette noen mirakler der også – sult fører til sykdom som burde la seg helbrede der og da – på samme måten som på gaten i Oslo? Det må da være mye mer nyttig enn å pusle med bagatellmesige plager her i velstands-Norge?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: