Omtrent døv, begynner å høre bedre

Ny video av Pascal og meg blir snart lagt ut, etter at vi tok en liten spasertur på Karl Johan i dag…

Ellers sitter jeg på Furuset senter i dag, etter en avtale og ber for ei kvinne. Hun har artrose i begge knærne (skal sette inn kneprotese, etter planen,  til onsdag) Hun blir bedre, men tiden får vise om hun er nødt til å operere.

Hennes mann er hennes sjåføren i dag, og han hører omtrent ingenting på venstre øre. Han tar ut høreapparatet, og holder for det andre øret. Jeg knipser med fingrene foran venstre øret og han hører knipsingen veldig svakt. Etter forbønn hører han bedre, og etter et par tre ganger er hørselen enda bedre. Et vakkert smil brer seg over ansikt hans når han forteller at han høreer bra. Vi fortsetter praten, han uten høreapparat.

Så ber jeg for datteren som kommer litt seinere til kafeen. Hun har lenge hatt en halsinfeksjon (streptokokkinf) og er veldig sår i halsen. Jeg ber og hun blir mye bedre. Ber også for knærne, ryggen og hoftene, men hun kan ikke si noe før hun sjekker det ut ved å ligge flatt eller ved å knele.  Det var ikke stedet for detteakkurat på kafeen.

For to dager siden så blir broren hennes, sønnen til ekteparet helbredet for en vond nakke…

Så, igjen en fin dag, med Guds rike synlig rundt meg/oss.

 

Posted on 7. oktober 2015, in Historier om bl.a helbredelser. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: